O nama

Za sada, ona poznata:

Ipak se kreće… 🙂

Ovo je maleni školski web portal sa odabranim temama i tekstovima za djecu uzrasta osnovne škole. Nastao je s ciljem privlačenja djece elektronskim medijima radi sticanja navike prikupljanja informacija sa e-medija i online poučavanja. Web lokacija nije niti je ikad bila finansijski podržana od strane bilo kojih fizičkih ili pravnih lica, pa ni donacija, i predstavlja trud kreatora da se djeca navikavaju na nove tehnologije informisanja.

Zato, jer se radi o mlađem uzrastu, web site je slobodan od reklama, oglasa i bilo kakvih drugih metoda zarade ili prikupljanja novca. Članci se pišu (ne prepisuju i ne kopiraju) i dodaju u najboljoj mogućoj mjeri sa kontrolom grešaka, ali su greške moguće i nenamjerne. Izvinjavamo se unaprijed zbog toga.

Isto tako, autori čanaka mogu biti i učenici koji će pri tom zavrijediti odgovarajuća priznanja i druge pogodnosti.

Poveznica (link) u meniju  Online nastava je preusmjeravanje na online lekcije (testovi, video lekcije, tekstovi) koje su dostupne svima koji imaju korisnički nalog, dobijen od nastavnika.

Pojedinci, roditelji, staratelji, koji i dalje smatraju da se posjete njihove djece i njih samih ovoj lokaciji na bilo koji način iskorištavaju ne bi trebali da je posjećuju!

Posjete su dobrovoljne, kao i prilozi.

Hvala na razumijevanju.

Facebook
Twitter